Om oss

Sean Mackay

Mackay montering är en monteringsfirma i kamin och skorstensbranschen baserade i Kungsbacka, Hallands län. Företaget ägs och drivs av mig, Sean Mackay, en certifierad skorstenstekniker av Skorstens Entreprenörnas RiksOrganisation.

Jag har en gedigen erfarenhet av allt från kakelugnar, täljstensugnar till den minsta gjutjärnskamin, och med över tio års erfarenhet i branschen.

Jag började i branschen på en liten firma i Anneberg, Kungsbacka och var med på hela resan i det företaget, förnärvarande en av de största butikerna i Västsverige. 2012 bestämde jag, med all min erfarenhet, att var jag redo att starta mitt eget företag.

Ursprungligen kommer jag från Skottland där jag arbetade för the Corps of Royal Engineers. Genom min fru Amelie, som är svensk, flyttade vi till Sverige för snart 9 år sedan och jag stortrivs.

Mitt mål som företagare är att erbjuda ett tryggt och säkert arbete. Jag gillar utmaningar och problemlösningar, så inget jobb är omöjligt. Jag samarbetar med ett stort antal kaminbutiker i Västsverige, vilket gör det möjligt att uppfylla en uppsjö av önskemål när det gäller val av eldstad och skorsten.

För mer information kan du nå oss på:

Telefon :    (+46)0739 458538
E-post:  info@mackaymontering.se
Företaget är godkänd för f-skatt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *